FOOD & BEVERAGE Cost Control WorkShop – ONLINE

FOOD & BEVERAGE Cost Control WorkShop – ONLINE

Το στοχευμένο, πρακτικό σεμινάριο κοστολόγησης και τιμολόγησης τροφίμων & ποτών με τίτλο “FOOD & BEVERAGE Cost Control (Θεωρία + Πράξη WorkShop)” προσφέρει στους συμμετέχοντες την ουσία της γνώσης χωρίς “σάλτσες”. Ο χρόνος των επαγγελματιών εστίασης είναι πολύτιμος και αυτό έχει ληφθεί σοβαρά υπόψη κατά τον σχεδιασμό της θεματολογίας του σεμιναρίου.  Πολύτιμη  θεωρητική αλλά και πρακτική γνώση γίνεται άμεσα και κατανοητά διαθέσιμη για να χρησιμοποιηθεί από τους επαγγελματίες την ίδια κιόλας μέρα στην εργασία τους. Το σεμινάριο είναι χωρισμένο σε Θεωρητικό και Πρακτικό μέρος έτσι ώστε να καλύψει πλήρως τα παρακάτω θέματα:

Θεωρία

Περί Κοστολόγησης

  • Υπολογισμός κόστους πρώτων υλών (Food Cost)
  • Υπολογισμός μεικτού κέρδους (Gross Profit)
  • Υπολογισμός σταθερών εξόδων – Εργατικά / Λειτουργικά κόστη (Fixed Costs)
  • Ανάλυση Νεκρού Σημείου (Break Even Analysis)

Περί Τιμολόγησης

  • Τα 4 Βήματα τιμολόγησης
  • Κατανομή & Εξάπλωση τιμών στον κατάλογο (Price Spread / Price distribution)
  • Αντιλαμβανόμενη αξία σε σχέση με την τιμή (Value for Money)
  • Μηχανική Μενού (Menu Engineering Analysis) – Ανάλυση κερδοφορίας & δημοτικότητας ειδών καταλόγου

Bonus: Εφαρμογή της θεωρίας με τη βοήθεια του “CostoMenu” – online πλατφόρμας κοστολόγησης συνταγών και μενού – και παρουσίασή του.

Πρακτική WorkShop

Workshops, είναι ένας πολύ αποδοτικός τύπος σεμιναρίου, που χρησιμοποιεί την επιτόπου πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων σε πραγματικά προβλήματα που καλούνται να επιλύσουν.

Το συγκεκριμένο WorkShop, περιλαμβάνει σειρά από ασκήσεις για κάθε μία από τις ενότητες που καλύφθηκαν προηγουμένως στο κομμάτι της θεωρίας. Σκοπός είναι η απόλυτη εξοικείωση των συμμετεχόντων με όλους τους υπολογισμούς, για να μπορέσουν έτσι να εφαρμόσουν την γνώση τους απευθείας στην εργασία τους.

Οι συμμετέχοντες στο FOOD & BEVERAGE Cost Control Workshop χρειάζεται να έχουν μαζί τους κομπιουτεράκι που θα τους βοηθήσει στους υπολογισμούς των ασκήσεων.

Παροχές

  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου.
  • Σημειώσεις της θεματολογίας σεμιναρίου.
  • Παρουσίαση και εκπαίδευση στο CostoMenu (Online Software Κοστολόγησης) 
  • 15% ‘Έκπτωση σε Group των 5 ατόμων και άνω

20% ‘Εκπτωση

‘Εκπτωση 20%  για κρατήσεις “Ealry Bird”  μέχρι 11/12/20

 

Αριθμός Μητρώου Εισηγητή ΛΑΕΚ 65171