Το στοχευμένο σεμινάριο κοστολόγησης και τιμολόγησης τροφίμων & ποτών με τίτλο “FOOD & BEVERAGE Cost Control (Θεωρία)” προσφέρει στους συμμετέχοντες την ουσία της γνώσης χωρίς “σάλτσες”. Ο χρόνος των επαγγελματιών εστίασης είναι πολύτιμος και αυτό έχει ληφθεί σοβαρά υπόψη κατά τον σχεδιασμό της θεματολογίας του σεμιναρίου. Πολύτιμη γνώση γίνεται άμεσα και κατανοητά διαθέσιμη για να χρησιμοποιηθεί από τους επαγγελματίες την ίδια κιόλας μέρα στην εργασία τους. Το σεμινάριο καλύπτει τα παρακάτω θέματα:
Περί Κοστολόγησης
- Υπολογισμός κόστους πρώτων υλών (Food Cost)
- Υπολογισμός μεικτού κέρδους (Gross Profit)
- Υπολογισμός σταθερών εξόδων – Εργατικά / Λειτουργικά κόστη (Fixed Costs)
- Ανάλυση Νεκρού Σημείου (Break Even Analysis)
Περί Τιμολόγησης
- Τα 4 Βήματα τιμολόγησης
- Κατανομή & Εξάπλωση τιμών στον κατάλογο (Price Spread / Price distribution)
- Αντιλαμβανόμενη αξία σε σχέση με την τιμή (Value for Money)
- Μηχανική Μενού (Menu Engineering Analysis) – Ανάλυση κερδοφορίας & δημοτικότητας ειδών καταλόγου
Εφαρμογή της θεωρίας με τη βοήθεια του “CostoMenu” – online πλατφόρμας κοστολόγησης συνταγών και μενού – και αναλυτική παρουσίασή του.
Παροχές
- Πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου.
- Σημειώσεις της θεματολογίας σεμιναρίου.
- Παρουσίαση και εκπαίδευση στο CostoMenu (Online Software Κοστολόγησης)
- 15% ‘Έκπτωση σε Group των 5 ατόμων και άνω
Έκπτωση % 30-20-10
- Κάντε κράτηση 30 μέρες πριν την διεξαγωγή με έκπτωση 30%
- Κάντε κράτηση 20 μέρες πριν την διεξαγωγή με έκπτωση 20%
- Κάντε κράτηση 10 μέρες πριν την διεξαγωγή με έκπτωση 10%
Αριθμός Μητρώου Εισηγητή ΛΑΕΚ 65171
F&B Cost Control “στην πράξη”
Όσοι από τους συμμετέχοντες επιθυμούν να εφαρμόσουν στην πράξη την γνώση που αποκόμισαν, μπορούν να επιλέξουν απευθείας το Food & Beverage Cost Control (Θεωρία + Πράξη WorkShop) που προσφέρει και μια σειρά ασκήσεων για την κάθε ενότητα, που θα βοηθήσουν στην άριστη κατανόηση των εννοιών στην πράξη. Το WorkShop θα ακολουθήσει το βασικό σεμινάριο θεωρίας. Συνολική διάρκεια σεμιναρίου (Θεωρία και Πράξη WorkShop) 9:45-17:30.