Πολιτική απορρήτου

Συλλέγουμε πληροφορίες για να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες προς όλους τους χρήστες, όπως η εύρεση βασικών πραγμάτων (π.χ. η γλώσσα που χρησιμοποιείτε). Οι πληροφορίες συλλέγονται με δύο τρόπους…

Πληροφορίες που μας δίνετε εσείς

Αυτός ο τύπος πληροφοριών προέρχεται από εσάς την ώρα που συμπληρώνετε φόρμες. Όταν επικοινωνείτε μαζί μας, ζητάμε προσωπικές πληροφορίες όπως το ονοματεπώνυμό σας, την διεύθυνση e-mail και τον αριθμό τηλεφώνου.

Πληροφορίες που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας

Μπορεί να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τις σελίδες που επισκέπτεστε, και τον τρόπο με τον οποίο αληλλεπιδράτε με το περιεχόμενο μας. Αυτές οι πληροφορίες μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν:

  • Πληροφορίες συσκευήςΘέλουμε να ξέρουμε αν χρησιμοποιείτε σταθερή ή κινητή συσκευή για την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας, και συλλέγουμε κάποιες πληροφορίες όπως το μοντέλο συσκευής, το λειτουργικό σύστημα, τον πάροχο κ.λπ.
  • Καταγραφή πληροφοριών επίσκεψηςΌταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, αυτομάτως συλλέγουμε στοιχεία σχετικά με την δραστηριότητα και την αληλλεπίδραση σας με το περιεχόμενο μας, όπως η διεύθυνση IP, ημερομηνία και ώρα της επίσκεψής σας, σελίδες που προβλήθηκαν και cookies που μπορούν να αναγνωρίσουν τον τύπο και την έκδοση (version) του προγράμματος περιήγησής σας (browser).
  • Πληροφορίες τοποθεσίαςΓια να παρέχουμε περιεχόμενο στην γλώσσα σας, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία σας, και τις προτιμήσεις γλώσσας του προγράμματος περιήγησής σας (browser).

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για να διατηρούμε και να βελτιώνουμε το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας, καθώς και για την ανάπτυξη νέων. Επίσης, όταν επικοινωνείτε μαζί μας, καταγράφουμε την επικοινωνία, για να εντοπίζουμε και να λύνουμε οποιοδήποτε θέμα μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Διαμοιρασμός πληροφοριών

Πληροφορίες που συλλέγονται κατά την διάρκεια της επίσκεψής σας, είτε προέρχονται από εσάς, είτε έχουν συλλεχθεί αυτόματα, διαμοιράζονται μόνο με τους διαχειριστές του εσωτερικού μας συστήματος και τους διαχειριστές της ιστοσελίδας (webmasters). Όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες κρατούνται ασφαλείς και σε πολλές περιπτώσεις κρυπτογραφούνται για να σας προστατεύσουμε από περιπτώσεις μη επιτρεπόμενης χρήσης ή πιθανής κλοπής προσωπικών δεδομένων.

Η Εταιρεία εγγυάται ότι τα προσωπικά και οικονομικά δεδομένα των συμμετεχόντων (σε περίπτωση τραπεζικής μεταφοράς των χρημάτων) θα παραμένουν πάντοτε μυστικά και δεν θα αποκαλύπτονται ποτέ σε τρίτους για οποιονδήποτε λόγο.

Εφαρμογή και ισχύς

Η Εταιρεία σέβεται τα δικαιώματα του καταναλωτή, τις διατάξεις περί νόμου προστασίας των προσωπικών δεδομένων καθώς και τις διατάξεις νόμου σχετικά με το ξέπλυμα χρήματος. Αυτή η Πολιτική ισχύει για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται από την Εταιρεία, εξαιρουμένων υπηρεσιών που έχουν ξεχωριστές πολιτικές που δεν ενσωματώνουν την τρέχουσα Πολιτική. Αυτή η Πολιτική δεν ισχύει για υπηρεσίες που προσφέρονται από άλλες εταιρείες ή άτομα, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων ή ιστοσελίδων που μπορεί να εμφανίζονται ή να συνδέονται (links) στις υπηρεσίες ή το περιεχόμενό μας. Αυτή η Πολιτική δεν καλύπτει τις πρακτικές συλλογής και χρήσης πληροφοριών άλλων εταιρειών ή οργανισμών που διαφημίζουν τις υπηρεσίες μας, και που μπορούν να χρησιμοποιούν cookies, ετικέτες pixel ή άλλες τεχνολογίες για να προσφέρουν σχετικές διαφημίσεις.