Παρούσης Αντώνης

Παρούσης Αντώνης

Με ξενοδοχειακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διεθνή Ξενοδοχειακή Διοίκηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει διατελέσει F&B Manager σε διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες στο εξωτερικό. Τα τελευταία 6 χρόνια δραστηριοποιείται στην ανωτάτη τουριστική εκπαίδευση ως καθηγητής κοστολόγησης και F&B Management, αλλά παράλληλα και στο επιχειρείν ως ιδρυτής της online πλατφόρμας κοστολόγησης τροφίμων και ποτών CostoMenu.

Δαουτάκου Μαρία

Δαουτάκου Μαρία

Επόπτρια Δημόσιας Υγείας (Υγιεινολόγος Τ.Ε.) με μεταπτυχιακή ειδίκευση (MEd) στην «Εκπαίδευση Ενηλίκων». Ιδιοκτήτρια της επιχείρησης «Shop Support», από το 2006 συνεργάζεται με επιχειρήσεις σε θέματα υγειονομικά, αγορανομικά και ασφάλειας εργασίας, καθώς και με φορείς πιστοποίησης για επιθεωρήσεις Συστημάτων Ποιότητας.

Ελισάβετ Κούτα

Ελισάβετ Κούτα

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της «Butterfly Stories» εταιρείας διαχείρισης χώρων εστίασης και τουρισμού σε Ελλάδα και Κύπρο. Γεννήθηκε στην Κύπρο και σπούδασε στην Αθήνα, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο προπτυχιακά και μεταπτυχιακά στα Τμήματα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας και Διατροφής & Διαιτολογίας.  Η μετεκπαίδευση της  έγινε στο Καποδιαστριακό Πανεπιστήμιο στο τομέα Business Management – Strategic Management. Το 2015 ίδρυσε την δική της εταιρεία, ενώ αμέσως μετά το πανεπιστήμιο εργάστηκε ως υπεύθυνη του Τμήματος Διατροφής στο Out of the blue, Capsis Elite Resort στην Κρήτη.

Αρσένης Πασχόπουλος

Αρσένης Πασχόπουλος

Είναι από τους πρώτους marketers του διαδικτύου στην Ελλάδα με δράση η οποία ξεκινά το 1996.  Είναι Managing Partner στην εταιρεία υπηρεσιών διαδικτύου Just On Line.
Είναι συγγραφέας των βιβλίων “Social Media Marketing”και «Ηλεκτρονικό Εμπόριο.  Έχει εργαστεί στα τμήματα marketing των εταιρειών Shell, Johnson & Johnson, Fiat, Boston University, Όμιλος Δ. Αγγελόπουλου. Από τους πρώτους (1996) που δημιούργησαν σεμινάρια Ηλεκτρονικού Εμπορίου για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και διεξήγαγε κύκλο σεμιναρίων ηλεκτρονικού εμπορίου για την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας.Έχει 20ετή διδακτική εμπειρία σε ιδιωτικά κολέγια στην Αθήνα και σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς (Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, ΕΣΕΕ, Καριέρα, κ.α.).  Απόφοιτος του Deree College με μεταπτυχιακό στο Boston University. Άρθρα του για την επιχειρηματική χρήση του διαδικτύου εκδίδονται στα startup.grsocialmedialife.gr και Marketing Week.