Αντώνης Παρούσης

Αντώνης Παρούσης

Με ξενοδοχειακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διεθνή Ξενοδοχειακή Διοίκηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει διατελέσει F&B Manager σε διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες στο εξωτερικό. Τα τελευταία 10 χρόνια δραστηριοποιείται στην ανωτάτη τουριστική εκπαίδευση ως καθηγητής κοστολόγησης και F&B Management, αλλά παράλληλα και στο επιχειρείν ως ιδρυτής της online πλατφόρμας κοστολόγησης τροφίμων και ποτών CostoMenu.

Δαουτάκου Μαρία

Δαουτάκου Μαρία

Επόπτρια Δημόσιας Υγείας (Υγιεινολόγος Τ.Ε.) με μεταπτυχιακή ειδίκευση (MEd) στην «Εκπαίδευση Ενηλίκων». Ιδιοκτήτρια της επιχείρησης «Shop Support», από το 2006 συνεργάζεται με επιχειρήσεις σε θέματα υγειονομικά, αγορανομικά και ασφάλειας εργασίας, καθώς και με φορείς πιστοποίησης για επιθεωρήσεις Συστημάτων Ποιότητας.

Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος

Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος

Με σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ. Κατέχει ΜΒΑ από το  Kingston University.Eχει εργαστεί ως σύμβουλος σε ξενοδοχεία και στην εκπαίδευση ως εκπαιδευτής ενηλίκων. Σήμερα διδάσκει στο Derby University, είναι εισηγητής στη Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης , καθώς και ως εισηγητής σε επιχειρήσεις. Έχει εκδώσει  7 βιβλία, αρθρογραφεί σε περιοδικά και εφημερίδες γύρω από το γνωστικό του αντικείμενο και είναι εισηγητής σε συνέδρια και ημερίδες.

Ιωσήφ Συκιανάκης

Ιωσήφ Συκιανάκης

Έχοντας εξειδικευτεί στο κέντρο εκπαίδευσης του καταξιωμένου και πολυβραβευμένου Chef Alain Ducasse και έχοντας εργαστεί επι σειρά ετών στα πλέον περιζήτητα εστιατόρια και ξενοδοχεία του Παρισιού όπως το Hotel Costes, το Plaza Athenée και το Atelier Joël Robuchon, ο Ιωσήφ Συκιανάκης σήμερα μετρά 20 χρόνια εμπειριάς στον χώρο της εστίασης. Ως έμπειρος Τεχνικός Μαγειρικής αλλά και επιχειρηματίας εστίασης καλείται να οργανώνει και να υποστηρίζει συμβουλευτικά μεγάλες επισιτιστικές επιχειρήσεις. Έχει συνδράμει με τις ιδέες του στον σχεδειασμό της online πλατφόρμας κοστολόγησης τροφίμων & ποτών CostoΜenu και παράλληλα παρέχει τις υπηρεσίες του ως ιδωτικός Σεφ καθώς και ως διοργανωτής Catering.

Αλέξανδρος Γεροντιδάκης

Αλέξανδρος Γεροντιδάκης

Με εμπειρία σε μεγάλα εστιατόρια και  ξενοδοχεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει διατελέσει Chef δίπλα σε μεγάλα Ελληνικά ονόματα όπως Γιώργος Βενιέρης, η Ντίνα Νικολάου , αλλά και διεθνούς φήμης σεφ όπως ο Μichel Roux, Yotam Ottolenghi  και Claude Bosi. Τα τελευταία 6  χρόνια ζει και εργάζεται στο Λονδίνο αποτελόντας μέλος της ομάδας βραβευμένων εστιατορίων. Ενδεικτικά  στο Jumeirah Carton Tower ‘Rib Room’ (3 British Rosettes) ,  Roux at Parliament Square (3 British Rosettes) και  Claude Bosi at Bibendum (2 Michelin stars). Παράλληλα δραστηριοποιείται στην εκτέλεση  private VIP dinners  την Βρετανική πρωτεύουσα και οι γαστρονομικές του ανησυχίες  τον οδήγησαν στο να αναλάβει τον ρόλο του Chef De Cuisine στο εστιατόριο Evi Evan του Παρισιού.