Παρούσης Αντώνης

Παρούσης Αντώνης

Με ξενοδοχειακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διεθνή Ξενοδοχειακή Διοίκηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει διατελέσει F&B Manager σε διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες στο εξωτερικό. Τα τελευταία 8 χρόνια δραστηριοποιείται στην ανωτάτη τουριστική εκπαίδευση ως καθηγητής κοστολόγησης και F&B Management, αλλά παράλληλα και στο επιχειρείν ως ιδρυτής της online πλατφόρμας κοστολόγησης τροφίμων και ποτών CostoMenu.

Δαουτάκου Μαρία

Δαουτάκου Μαρία

Επόπτρια Δημόσιας Υγείας (Υγιεινολόγος Τ.Ε.) με μεταπτυχιακή ειδίκευση (MEd) στην «Εκπαίδευση Ενηλίκων». Ιδιοκτήτρια της επιχείρησης «Shop Support», από το 2006 συνεργάζεται με επιχειρήσεις σε θέματα υγειονομικά, αγορανομικά και ασφάλειας εργασίας, καθώς και με φορείς πιστοποίησης για επιθεωρήσεις Συστημάτων Ποιότητας.

Ελισάβετ Κούτα

Ελισάβετ Κούτα

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της «Butterfly Stories» εταιρείας διαχείρισης χώρων εστίασης και τουρισμού σε Ελλάδα και Κύπρο. Γεννήθηκε στην Κύπρο και σπούδασε στην Αθήνα, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο προπτυχιακά και μεταπτυχιακά στα Τμήματα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας και Διατροφής & Διαιτολογίας.  Η μετεκπαίδευση της  έγινε στο Καποδιαστριακό Πανεπιστήμιο στο τομέα Business Management – Strategic Management. Το 2015 ίδρυσε την δική της εταιρεία, ενώ αμέσως μετά το πανεπιστήμιο εργάστηκε ως υπεύθυνη του Τμήματος Διατροφής στο Out of the blue, Capsis Elite Resort στην Κρήτη.

Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος

Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος

Με σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ. Κατέχει ΜΒΑ από το  Kingston University.Eχει εργαστεί ως σύμβουλος σε ξενοδοχεία και στην εκπαίδευση ως εκπαιδευτής ενηλίκων. Σήμερα διδάσκει στο Derby University, είναι εισηγητής στη Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης , καθώς και ως εισηγητής σε επιχειρήσεις. Έχει εκδώσει  7 βιβλία, αρθρογραφεί σε περιοδικά και εφημερίδες γύρω από το γνωστικό του αντικείμενο και είναι εισηγητής σε συνέδρια και ημερίδες.