Το F&B MasterClasses έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία με το Alpine Center του City Unity College προσφέροντας 3 προγράμματα εκπαίδευσης στο Food & Beverage. To Ελβετικό μοντέλο εκπαίδευσης του Alpine Centre είναι γνωστό στους κύκλους της Ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, αφού τα τελευταία 30 χρόνια δημιουργεί υψηλού επιπέδου επαγγελματίες που απορροφούνται άμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια Ελλάδας και εξωτερικού.

Η συνεργασία αυτή παρέχει σε ενδιαφερόμενους επαγγελματίες την δυνατότητα να παρακολουθήσουν συγκεκριμένα το μάθημα του Food & Beverage Service ή / και του Food & Beverage Planning and Control χωρίς να απαιτείται η παρακολούθηση 3-ετούς φοίτησης που ακολουθούν οι μαθητές της σχολής. Το F&B MasterClasses με την μοναδική αυτή συνεργασία προσφέρει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες να «εστιάσουν» στην άριστη κατάρτισή τους στον χώρο του Food & Beverage, λαμβάνοντας Alpine Certificate σε ένα από τα 3 παρακάτω προγράμματα, που θα ενισχύσει σημαντικά την εξέλιξη της καριέρας τους. Πρόκειται για αγγλόφωνα, δύο απο τα οποία είναι πρακτικά μαθήματα, σε πραγματικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Athens Riviera στη Βουλιαγμένη.

Δείτε παρακάτω τι περιλαμβάνουν τα 3 προσφερόμενα προγράμματα και επωφεληθείτε από την έκπτωση 20% που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για εσάς στα δίδακτρα του Alpine Centre του City Unity College.

Professional Qualification in Food & Beverage Service Operations (10 εβδομάδες)

Professional Qualification in Food & Beverage Service Management (10 εβδομάδες)

Professional Qualification in Food & Beverage Planning and Control (10 εβδομάδες)