Η ομάδα του F&B MasterClasses, εκτός των οργανωμένων σεμιναρίων που ανακοινώνει στη σελίδα της, παρέχει σε επιχειρήσεις εστίασης περαιτέρω υπηρεσίες που είναι προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

Συγκεκριμένα:

Mystery shopper: Υπηρεσίες ανάλυσης της λειτουργίας της επιχείρησης incognito, χωρίς δηλαδή να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι ότι αξιολογούνται. Κατόπιν δημιουργείται ένα report με τις παρατηρήσεις και τις προτεινόμενες λύσεις, προς βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών.

Δημιουργία εγχειριδίου λειτουργίας (Operation Manual): Κάθε επιχείρηση που σέβεται τον εαυτό της, τους εργαζομένους αλλά και τους πελάτες της, οφείλει να τηρεί πρότυπα λειτουργίας (SOP’s – Standard Operating Procedures) με σκοπό να υπάρχει συνέπεια στις προσφερόμενες υπηρεσίες της. Κάθε πότε και πως αλλάζουμε τασάκι στον πελάτη? Πώς ανοίγουμε το κρασί? Πως σερβίρουμε και μαζεύουμε πιάτα? κτλ.  Η ομάδα μας αναλαμβάνει την συμφωνία, καταγραφή και εκπαίδευση του προσωπικού της επιχείρησης στα πρότυπα λειτουργίας SOP’s.

Εκπαίδευση εντός της επιχείρησης: Οποιοδήποτε σεμινάριο που οργανώσαμε και “χάσατε” ή θα θέλατε να παρακολουθήσετε, εσείς και το προσωπικό σας, απευθείας στην επιχείρησή σας δεν έχετε παρά να μας το ζητήσετε. Η εκπαίδευση εντός της επιχείρησης, προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες.

Concept Analysis / Menu Design: Θέλετε να ξεκινήσετε μία νέα επιχείρηση ή να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα? Γνωρίζετε το κοινό στο οποίο απευθύνεστε? Είστε ξεκάθαροι στο τι προσφέρετε? Είναι το μενού του εστιατορίου ή του Bar σας ανταγωνιστικό? Η ομάδα μας αποτελείται από πρωτοπόρους επαγγελματίες του χώρου, που είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στην επιχείρησή σας.

Branding / Graphic Design – Marketing / Social Media: Η F&B MasterClasses θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε την δική σας ιστορία στους πελάτες σας. Με υπηρεσίες όπως photoshooting, videoshooting και social media marketing θα είστε σίγουροι ότι το προϊόν σας θα επικοινωνηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε υπάρχοντες αλλά και νέους πελάτες αυξάνοντας σημαντικά τα έσοδα της επιχείρησής σας.

Μερικές από τις επιχειρήσεις που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους: