Αντώνης Παρούσης

Αντώνης Παρούσης

Με ξενοδοχειακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διεθνή Ξενοδοχειακή Διοίκηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει διατελέσει F&B Manager σε διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες στο εξωτερικό. Τα τελευταία 10 χρόνια δραστηριοποιείται στην ανωτάτη τουριστική εκπαίδευση ως καθηγητής κοστολόγησης και F&B Management, αλλά παράλληλα και στο επιχειρείν ως ιδρυτής της online πλατφόρμας κοστολόγησης τροφίμων και ποτών CostoMenu.

Νικόλας Γιαννόπουλος

Νικόλας Γιαννόπουλος

Είναι ο πλέον καταξιωμένος διεθνώς Έλληνας Sommelier, με σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Οι σπουδές του περιλαμβάνουν το ελβετικό Hotel Management Diploma της σχολής Glion αλλά και το κορυφαίο Diploma in Wines & Spirits του WSET. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων, εισηγητής της κορυφαίας ξενοδοχειακής σχολής Alpine / City Unity College και κριτής του διεθνούς διαγωνισμού γεύσης ITQI των Βρυξελλών. Η εταιρία του “Oenophorum” λειτουργεί ως στρατηγικός σύμβουλος εκπαίδευσης και ανάπτυξης στον τομέα οίνου και γαστρονομίας πολυτελών ξενοδοχείων και εστιατορίων της χώρας.

Ιωσήφ Συκιανάκης

Ιωσήφ Συκιανάκης

Έχοντας εξειδικευτεί στο κέντρο εκπαίδευσης του καταξιωμένου και πολυβραβευμένου Chef Alain Ducasse και έχοντας εργαστεί επι σειρά ετών στα πλέον περιζήτητα εστιατόρια και ξενοδοχεία του Παρισιού όπως το Hotel Costes, το Plaza Athenée και το Atelier Joël Robuchon, ο Ιωσήφ Συκιανάκης σήμερα μετρά 20 χρόνια εμπειριάς στον χώρο της εστίασης. Ως έμπειρος Τεχνικός Μαγειρικής αλλά και επιχειρηματίας εστίασης καλείται να οργανώνει και να υποστηρίζει συμβουλευτικά μεγάλες επισιτιστικές επιχειρήσεις. Έχει συνδράμει με τις ιδέες του στον σχεδειασμό της online πλατφόρμας κοστολόγησης τροφίμων & ποτών CostoΜenu και παράλληλα παρέχει τις υπηρεσίες του ως ιδωτικός Σεφ καθώς και ως διοργανωτής Catering.

Δαουτάκου Μαρία

Δαουτάκου Μαρία

Επόπτρια Δημόσιας Υγείας (Υγιεινολόγος Τ.Ε.) με μεταπτυχιακή ειδίκευση (MEd) στην «Εκπαίδευση Ενηλίκων». Ιδιοκτήτρια της επιχείρησης «Shop Support», από το 2006 συνεργάζεται με επιχειρήσεις σε θέματα υγειονομικά, αγορανομικά και ασφάλειας εργασίας, καθώς και με φορείς πιστοποίησης για επιθεωρήσεις Συστημάτων Ποιότητας.