Tα Workshops, είναι ένας πολύ αποδοτικός τύπος σεμιναρίου, που χρησιμοποιεί την επιτόπου πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων σε πραγματικά προβλήματα που καλούνται να επιλύσουν.
Θεματολογία:
Το συγκεκριμένο Workshop, περιλαμβάνει σειρά από ασκήσεις για κάθε μία από τις ενότητες που καλύφθηκαν στο σεμινάριο “FOOD & BEVERAGE Cost Control” και επίσης ασκήσεις για τον υπολογισμό της φύρας των υλικών. Σκοπός είναι η απόλυτη εξοικείωση των συμμετεχόντων με όλους τους υπολογισμούς, για να μπορέσουν έτσι να εφαρμόσουν την γνώση τους απευθείας στην εργασία τους.
Οι συμμετέχοντες στο FOOD & BEVERAGE Cost Control Workshop χρειάζεται να έχουν μαζί τους κομπιουτεράκι που θα τους βοηθήσει στους υπολογισμούς των ασκήσεων.
Οι ασκήσεις θα εμβαθύνουν την κατανόηση των συμμετεχόντων στις παρακάτω ενότητες:
- Υπολογισμός % κόστους πρώτων υλών & μεικτού κέρδους (Food Cost % & Gross Profit % ) Συνταγής
- Υπολογισμός % κόστους πρώτων υλών & μεικτού κέρδους (Food Cost % & Gross Profit % ) Πωλήσεων
- Υπολογισμός τιμής πώλησης για επίτευξη επιθυμητού Food Cost %
- Υπολογισμός πραγματικού Food Cost (κατανάλωση) μετά από απογραφή
- Υπολογισμός Νεκρού Σημείου Πωλήσεων και Κουβέρ (Break Even)
- Menu Engineering. Ανάλυση κερδοφορίας & δημοτικότητας του κάθε κωδικού (πιάτου / προϊόντος) του μενού και τρόποι για βελτίωση της επίδοσης του.
- Κατανομή & Εξάπλωση τιμών στον κατάλογο (Price Spread / Price distribution)
- Ανάλυση “Value for Money” – Ακριβής γνώση του τι πιστεύουν οι πελάτες για τις τιμές σε σχέση με την αξία .
- Υπολογισμός φύρας και απόδοσης υλικών καθώς και πραγματικής τιμής κιλού νέου βάρους.
Παροχές
- Πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου.
- Σημειώσεις της θεματολογίας σεμιναρίου
- 15 % ‘Έκπτωση σε Group των 5 ατόμων και άνω
Έκπτωση 30-20-10
- Κάντε κράτηση 30 μέρες πριν την διεξαγωγή με έκπτωση 30%
- Κάντε κράτηση 20 μέρες πριν την διεξαγωγή με έκπτωση 20%
- Κάντε κράτηση 10 μέρες πριν την διεξαγωγή με έκπτωση 10%